Customer service
Helaas is onze klantenservice gesloten.
Vanaf 09:00 zijn wij weer telefonisch bereikbaar.
het zakelijk leestafelabonnement
Speciale service voor uw klanten:

het zakelijk leestafelabonnement

Het zakelijk leestafelabonnement biedt u veel flexibiliteit. U bepaalt zelf welke kranten u op welke dagen wilt ontvangen en hoeveel. Een of meer dagbladen voor u en uw klanten, dagelijks bezorgd zoals u het wenst. Maak uw keuze uit maar liefst 13 titels, voor op een leestafel of in een koffiehoek. 

Interesse in een zakelijk abonnement?

Voor meer informatie ga naar

www.leestafelkrant.nl

Veelgestelde vragen

Ja! Direct na aanvraag van uw Volkskrant-abonnement sturen wij u een e-mail met uw inloggegevens waarmee u meteen kunt inloggen en beginnen met lezen. Hebt u (ook) een papieren krant aangevraagd, dan ontvangt u deze ongeveer een week na aanvraag of op een later moment indien u zelf een ingangsdatum hebt gekozen.

Ja, na uw gekozen introductieperiode kunt u de Volkskrant maandelijks opzeggen.

Omstreeks 8 dagen na het aanvragen van uw Volkskrant-abonnement zullen we het eerste termijnbedrag afschrijven van het door u opgegeven IBAN-nummer.

Ja, u hebt na het afsluiten 14 dagen herroepingsrecht.

U ontvangt een bevestiging van uw aanvraag en uw contract. Verder zullen we u per mail benaderen met relevante productinformatie, nieuws en aantrekkelijke aanbiedingen van de Volkskrant. U kunt zich onderaan de mail altijd afmelden indien gewenst. Uiteraard gaan we zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens.

Elke abonnee heeft ooit een kortingstarief ontvangen bij introductie. De kortingstarieven op deze site zijn alleen geldig voor nieuwe abonnees die de afgelopen 6 maanden geen abonnement hebben gehad op de Volkskrant. Hebt u een abonnement op een andere krant van DPG media, dan krijgt u extra korting. Voor meer informatie belt u met Klantenservice, 088 - 0505014.

Ja, als u al een abonnement heeft op een andere krant van DPG Media krijgt u extra korting. Voor meer informatie belt u met 088 - 0505014.

Doordeweeks vóór 07.00 uur in de ochtend en op zaterdag vóór 09.00 uur. De digitale krant is elke ochtend om 06.00 uur beschikbaar.

Met het abonnement ‘Digitaal Basis’ krijgt u volledige toegang tot alle artikelen op volkskrant.nl en in de app.

Het 'Digitaal' abonnement biedt daarbovenop de Digitale Editie en de digitale krant. De digitale krant, een digitale versie van de papieren krant, staat elke ochtend om 5.00 uur voor u klaar. U kunt de Volkskrant makkelijk digitaal doorbladeren en elk artikel openklikken in een handige leesweergave. Met de Digitale Editie bieden we u de meest optimale leeservaring op smartphone en tablet. Ontdek elke dag het nieuws uit de krant, verrijkt met video, extra foto’s en podcasts.

Klantentservice afbeelding

Heeft u al een abonnement op de Volkskrant en heeft u een vraag?

Ga naar klantenservice