Customer service
Helaas is onze klantenservice gesloten.
Vanaf 09:00 zijn wij weer telefonisch bereikbaar.

Word lid van de Volkskrant

en krijg 50% studentenkorting

Compleet

Ma t/m za de papieren krant,
Ma t/m za de digitale krant

5 ,50 per week
50% korting
Meest gekozen

Zaterdag + Digitaal

Zaterdag de papieren krant,
Ma t/m za de digitale krant

3 ,62 per week
50% korting

Digitaal

Ma t/m za de digitale krant,
Onbeperkt artikelen

2 ,99 per week
50% korting

Veelgestelde vragen

Ja! Direct na aanvraag van uw Volkskrant-abonnement sturen wij u een e-mail met uw inloggegevens waarmee u meteen kunt inloggen en beginnen met lezen. Hebt u (ook) een papieren krant aangevraagd, dan ontvangt u deze ongeveer een week na aanvraag of op een later moment indien u zelf een ingangsdatum hebt gekozen.

Dat verschilt per Volkskrant-abonnement. Bij 'Digitaal', 'Weekend' en 'Compleet' hebt u de keuze uit één, twee of drie jaar. Bij drie jaar krijgt u de hoogste korting én profiteert u het langst van het introductietarief. Bij 'Digitaal Basis' hebt u de keuze uit maandelijks opzegbaar, één of twee jaar. Bij twee jaar krijgt u de hoogste korting. Na het introductietarief gaan de abonnementen over in het reguliere tarief en zijn per maand opzegbaar.

Ja, na uw gekozen introductieperiode kunt u de Volkskrant maandelijks opzeggen.

Omstreeks 8 dagen na het aanvragen van uw Volkskrant-abonnement zullen we het eerste termijnbedrag afschrijven van het door u opgegeven IBAN-nummer.

Ja, u hebt na het afsluiten 14 dagen herroepingsrecht.

U ontvangt een bevestiging van uw aanvraag en uw contract. Verder zullen we u per mail benaderen met relevante productinformatie, nieuws en aantrekkelijke aanbiedingen van de Volkskrant. U kunt zich onderaan de mail altijd afmelden indien gewenst. Uiteraard gaan we zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens.

Elke abonnee heeft ooit een kortingstarief ontvangen bij introductie. De kortingstarieven op deze site zijn alleen geldig voor nieuwe abonnees die de afgelopen 6 maanden geen abonnement hebben gehad op de Volkskrant. Hebt u een abonnement op een andere krant van DPG media, dan krijgt u extra korting. Voor meer informatie belt u met Klantenservice, 088 - 0505014.

Ja, als u al een abonnement heeft op een andere krant van DPG Media krijgt u extra korting. Voor meer informatie belt u met 088 - 0505014.

Doordeweeks vóór 07.00 uur in de ochtend en op zaterdag vóór 09.00 uur. De digitale krant is elke ochtend om 06.00 uur beschikbaar.

Met het abonnement ‘Digitaal Basis’ krijgt u volledige toegang tot alle artikelen op volkskrant.nl en in de app.

Het 'Digitaal' abonnement biedt daarbovenop de Digitale Editie en de digitale krant. De digitale krant, een digitale versie van de papieren krant, staat elke ochtend om 5.00 uur voor u klaar. U kunt de Volkskrant makkelijk digitaal doorbladeren en elk artikel openklikken in een handige leesweergave. Met de Digitale Editie bieden we u de meest optimale leeservaring op smartphone en tablet. Ontdek elke dag het nieuws uit de krant, verrijkt met video, extra foto’s en podcasts.

Klantentservice afbeelding

Heeft u al een abonnement op de Volkskrant en heeft u een vraag?

Ga naar klantenservice

Alles wat op de site, in de app en in de krant staat, wordt vergaard, gecheckt en gepresenteerd door een redactie van 190 journalisten en 500 freelancers. Onder wie prominente columnisten, onderzoeksjournalisten, topinterviewers en een netwerk van 18 correspondenten over de hele wereld. De Volkskrant sleepte de afgelopen jaren van alle media dan ook de meeste journalistieke prijzen in de wacht. Naast nieuws, achtergronden en duiding heeft de Volkskrant veel aandacht voor debat en opinie, waarbij alle kanten aan bod komen. De Volkskrant gidst zijn lezers uitgebreid door politiek, wetenschap, kunst en cultuur, literatuur en sport.


U kunt de Volkskrant op veel verschillende manieren lezen: van alle dagen thuisbezorgd tot de Volkskrant op smartphone, tablet of computer. Maar hoe u de krant ook leest, overal vindt u de journalistiek zoals u van ons gewend bent: relevant en plezierig om te lezen. En met uitgebreide aandacht voor vormgeving en fotografie, zowel op papier als digitaal.

Nieuwsgierig, diepgravend en open van geest. Daar lees je de Volkskrant voor.

Pieter Klok hoofdredacteur de Volkskrant
Pieter Klok image